Bugun...



3.Borçka Tiyatro Festivali'nde "BİZ" Oyunu Büyük Beğeni Topladı! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Borçka Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Borçka Tiyatro Festivali, ilk gününde büyük bir ilgiyle karşılandı. Festivalin açılış oyunu olan "BİZ", 13 Ekim Pazar akşamı sahnelendi ve yoğun bir izleyici katılımıyla unutulmaz bir geceye imza attı. Anadolu ezoterizmi ve çağdaş felsefeden ilham alarak "çoklukta birlik", "empati" ve "evrensel etik" kavramlarını sorgulayan bu etkileyici performans, izleyicileri derinden etkiledi.

facebook-paylas
Tarih: 15-10-2024 19:30

3.Borçka Tiyatro Festivali'nde

Üç dansçının fiziksel teması kaybetmeden gerçekleştirdiği performans, büyüleyici hareketlerle sahnede adeta bir dans resitaline dönüştü. Oyunun canlı müzik bölümünde Cem Yıldız’ın elektro-akustik müziği eşliğinde sergilenen bu performans, izleyicilere hem görsel hem işitsel bir şölen sundu.

Oyun sonrası düzenlenen söyleşide, oyuncuların paylaştığı düşünceler ve deneyimlerle gece daha da zenginleşti. Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, tiyatronun Borçka’da sanatla iç içe olma yolunda attığı önemli adımlardan biri olduğunu vurgulayarak, festivale katılan tüm sanatçılara ve izleyicilere teşekkür etti.

Başkan Orhan, "Sanat birleştirir, iyileştirir ve aydınlatır. Borçka Tiyatro Festivali’nin bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşmesi, Borçka halkının sanata olan ilgisinin en güzel göstergesidir. Bizler sanatın gücüne inanıyor ve bu festivali her yıl daha da büyütmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

3.Borçka Tiyatro Festivali, dolu dolu programıyla 20 Ekim’e kadar devam edecek ve sanatseverleri tiyatro ile buluşturmaya devam edecek.




Kaynak: 22haber.com.tr




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI