Bugun...



Başkan Akar: "Biz Çok Seslilikten Yanayız" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

İZMİR - ÇİĞLİ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar, Çiğli İlçe örgütünde yaşanan bazı sıkıntılara ve ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Akar, CHP’nin demokratik yapısının gereği olarak fikir ayrılıklarının olabileceğini, ancak bunun partinin çok seslilik ilkesine uygun olduğunu vurguladı.

facebook-paylas
Tarih: 14-10-2024 12:20

Başkan Akar:

Başkan Akar, örgüt içerisindeki fikir ayrılıklarının doğallığından bahsederek, "Biz demokratik yapıda bir partiyiz. Zaman zaman fikir ayrılıkları yaşayabiliyoruz fakat bizde tek seslilik değil çok seslilik var" dedi. Akar, bu farklılıkların sağlıklı bir tartışma ortamı yarattığını ve partinin daha güçlü kararlar almasına katkıda bulunduğunu belirtti.

"Fikir Ayrılıkları Doğal Bir Sürecin Parçası"
Akar, partide yaşanan farklı fikirlerin sorun olarak görülmemesi gerektiğini dile getirdi. "İnsan ailesiyle bile farklı fikirlerde olabiliyor, bu çok doğal bir süreç. Bunun anormal karşılanması aslında sorunun nerede olduğunu gösteriyor. Biz her zaman çok seslilikten yanayız" diye konuşan Akar, parti içi tartışmaların demokratik süreçlerin bir parçası olduğunu vurguladı.

Akar, CHP’nin Çiğli İlçe örgütü olarak her zaman demokratik değerlere sadık kaldıklarını ve bu değerlere uygun bir şekilde hareket ettiklerini belirterek, partide birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.




Kaynak: 22haber.com.tr




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI