Bugun...



Başkan Ferhat Karadağ, Sendika Temsilcilerine Teşekkür Etti - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, il başkanlığında kendilerini ziyaret eden sendika temsilcilerine ve CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal’a teşekkürlerini iletti.

facebook-paylas
Tarih: 16-10-2024 18:10

Başkan Ferhat Karadağ, Sendika Temsilcilerine Teşekkür Etti - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Ziyarette, SES MYK üyesi Deniz Toptan, Eğitim-Sen MYK üyesi Ramazan Gürbüz, Tarım Orman-Sen MYK üyesi Ramazan Polat, Urfa Eğitim-Sen Şube Yöneticisi Özlem Ulutaş Şengül ve Murat Oruç, SES Urfa Şube Yöneticisi Ahmet Doğan ile Haber-Sen MYK üyesi İ. Halil Doğan hazır bulundu. CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal da bu önemli buluşmada yer aldı.

Ziyarette, sendikaların bölgedeki sorunları, çözüm önerileri ve sendikal faaliyetler üzerine verimli bir görüş alışverişi gerçekleştirildi. Ferhat Karadağ, bu değerli ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek sendika temsilcilerine ve Mahmut Tanal’a teşekkür etti.

"Sendikaların emeğin, işçinin ve kamuda çalışan emekçilerin haklarını savunmadaki önemini her zaman takdir ediyoruz. Birlikte hareket ederek halkın sorunlarına çözümler üretmek adına bu ziyaretler bizim için çok kıymetli," diyen Karadağ, işbirliği ve dayanışma mesajı verdi. Mahmut Tanal da sendikal faaliyetlerin önemine vurgu yaparak, sendikaların emek mücadelesinde her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Ziyaretin ardından sendika temsilcileri de Cumhuriyet Halk Partisi’nin sendikal haklara ve emekçilerin sorunlarına duyarlı yaklaşımını takdir ettiklerini belirterek işbirliğinin devam edeceğine dair temennilerini ilettiler. Karadağ, bu güçlü diyaloğun ilerleyen dönemlerde de devam edeceğini ve Şanlıurfa halkı için ortak çözümler üretmeye yönelik çalışmalar yapacaklarını ifade etti.




Kaynak: 22haber.com.tr




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI