Bugun...



Başkan Seyit Akdağ: "Çüngüş İçin Gece Gündüz Çalışmaya Devam Ediyoruz" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çüngüş İlçe Başkanı Seyit Akdağ, ilçenin tüm sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam ettiklerini ve çözüm odaklı çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Başkan Akdağ, Çüngüş’ün daha iyi bir geleceğe ulaşması adına her kesimle görüşmeler gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "İlçemizin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kapımız tüm Çüngüş halkına sonuna kadar açık" dedi.

facebook-paylas
Tarih: 14-10-2024 12:10

Başkan Seyit Akdağ:

Seyit Akdağ, CHP olarak halkın her türlü sorununa duyarlı olduklarını belirterek, "Partimizin önceliği, halkın ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara en iyi hizmeti sunmaktır. Bugüne kadar sürdürdüğümüz çalışmalarla halkımızın taleplerini dinledik, sorunlarına çözüm bulmak adına tüm kaynaklarımızı seferber ettik. İlçemizin gelişimi için elimizden geleni yapıyoruz. İktidar yolunda kararlılıkla ilerliyor, her gün bir önceki günden daha büyük bir motivasyonla çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Akdağ, partililerine ve tüm halka seslenerek, "Her geçen gün CHP’ye olan ilgi ve taleplerin arttığını görmek bizleri daha da motive ediyor. Birlikte el ele, Çüngüş'ü daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz. İlçemizin geleceğini inşa ederken halkımızla bir arada olacağız. Partimizin kapıları tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açık" dedi.

CHP Çüngüş İlçe Başkanı Seyit Akdağ, ilçenin her köşesini adım adım dolaşarak halkla buluşmaya devam edeceklerini ve Çüngüş’ü layık olduğu seviyeye çıkarma kararlılığıyla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.




Kaynak: 22haber.com.tr




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI