Bugun...



Belen İlçe Başkanı Mustafa Çelik: "Belen'de Tarihi Bir Başarı Elde Ettik" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Mustafa Çelik, Belen’de yapılan son seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin önemli bir başarıya imza attığını belirtti. Çelik, partilerinin oy oranını Türkiye ortalamasının üzerine çıkardığını ve ilk defa Belende 3 meclis üyesi çıkardıklarını vurguladı.

facebook-paylas
Tarih: 14-10-2024 14:00

Belen İlçe Başkanı Mustafa Çelik:

"CHP, Belen'de İlk Kez 3 Meclis Üyesi Kazandı"

Mustafa Çelik, Belen'de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugüne kadar olmayanı başardığını ifade etti. "Belen'de ilk defa oyumuzu Türkiye ortalamasının üzerine taşıdık ve bu, halkımızın bize duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. İlk defa Belen'de Cumhuriyet Halk Partisi olarak 3 meclis üyesi çıkardık. Bu bizim için çok büyük bir başarı ve bu başarı, ekibimizin azmi, kararlılığı ve halkımızın desteği sayesinde gerçekleşti" dedi.

"Bu Başarı Tüm Ekibimizindir"

Çelik, bu başarının sadece bir kişinin değil, tüm parti ekibinin başarısı olduğunun altını çizerek şunları ekledi: "Bu başarı, ilçemizdeki her bir parti üyemizin ve gönüllümüzün emeğiyle gerçekleşti. Sokak sokak, köy köy gezerek halkımıza ulaştık, onların dertlerini dinledik ve çözüm önerilerimizi anlattık. Biz, bu topraklarda adalet ve eşitliği savunmak için mücadelemizi sürdürmeye kararlıyız. Belen'de halkımızın sesi olacağız ve onların sorunlarına çözüm bulmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz."

Başkan Mustafa Çelik’in açıklamaları, CHP’nin Belen’de uzun yıllardır görülmemiş bir başarı elde ettiğini ve partinin sahadaki çalışmalarının meyvesini vermeye başladığını ortaya koyuyor. Çelik, bu başarının devamı için ekip olarak kararlılıkla çalışacaklarını belirterek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belen’deki gücünü daha da artırmayı hedeflediklerini vurguladı.




Kaynak: 22haber.com.tr




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI