Bugun...



CHP BERGAMA İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ATAKAN TEKİN: "HEDEFİMİZ , HER BİREYİN SESİNE KULAK VERMEK" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bergama İlçe Gençlik Kolları Başkanı Atakan Tekin, Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju Çelik, İlçe Başkanı İsmail Durmaz ve meclis üyeleri ile birlikte yapmış oldukları mahalle ziyaretlerini değerlendirdi.

facebook-paylas
Tarih: 16-10-2024 14:20

CHP BERGAMA İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ATAKAN TEKİN:

Bu kapsamda İsmailli, Seklik, Bayramcılar, Koyuneli, Bozyerler, Çalıbahçe ve Bozköy mahallelerini ziyaret eden Tekin, yerinde sorunları tespit ettiklerini dile getirdi.

SORUNLAR YERİNDE TESPİT EDİLDİ

Ziyaretler sırasında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiklerini aktaran Tekin, “Mahallelerimizin sorunlarını muhtarlarımızla birlikte konuştuk ve yerel sorunlara dair fikir alışverişinde bulunduk. Bu tür ziyaretler, halkımızın sorunlarını ve taleplerini daha iyi anlamamızı sağlıyor” diye konuştu.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ GELİŞTİRİLECEK 

Atakan Tekin, ziyaretlerin amacının sadece sorunları tespit etmek değil, aynı zamanda çözüm önerileri geliştirmek olduğunu belirterek, “Gençlik kolları olarak, mahallelerimizin gelişimine katkıda bulunmak ve vatandaşlarımızla sıkı bir bağ kurmak için çalışmaya devam edeceğiz. Her mahallede yaşayanların ihtiyaçlarını gözetmek, sosyal yapıyı güçlendirmek ve demokratik katılımı artırmak hepimizin sorumluluğudur” ifadelerini kullandı.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN DESTEK 

Ziyaret sırasında mahalle sakinlerinin ilgisinin ve desteklerinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Tekin, “İlçe başkanımız ve belediye başkanımız ile birlikte, halkımızın yanında olmaya ve sorunlarını çözmek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

İLETİŞİM GÜÇLENDİRİLECEK

CHP Bergama İlçe Gençlik Kolları, bu tür ziyaretlerin devam edeceğini ve mahalle halkıyla olan iletişimini güçlendireceğini ifade etti. Tekin, “Hedefimiz, her bireyin sesine kulak vermek ve birlikte daha güzel bir Bergama yaratmaktır" şeklinde konuşarak sözlerini sonlandırdı.




Kaynak: 22haber.com.tr




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI