Bugun...



CHP GÖMEÇ İLÇE BAŞKANI ÖZKAN GÜVEN: "ÜRETEN GÖMEÇ, HALKI İLE BİRLİKTE KAZANACAKTIR" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, İzmir Konak Belediyesi Araştırma ve Geliştirme Müdürü Kamuran Bülent Köstem ve Büyükşehir Meclis Üyesi İsmail Özdemir ile birlikte S.S. Gömeç Turizm, Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında kooperatifin işleyişi ve süreci ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

facebook-paylas
Tarih: 16-10-2024 17:50

CHP GÖMEÇ İLÇE BAŞKANI ÖZKAN GÜVEN:

KOOPERATİFİN ÖNEMİ VURGULANDI 

Başkan Güven, kooperatiflerin bölge ekonomisi ve yerel halk için taşıdığı önemi vurgulayarak, “S.S. Gömeç Turizm, Üretim ve Pazarlama Kooperatifi, ilçemizdeki üretici ve esnafımız için büyük bir fırsat sunmaktadır. Bu gibi kooperatifler, yerel kalkınmanın sağlanmasında önemli bir rol oynamaktadır” dedi.

İŞBİRLİĞİ VE DAYANIŞMA  İÇİN ÇALIŞIYORUZ 

Ziyarette yapılan değerlendirmelerde, kooperatifin işleyişinde yerel halkın iş birliği ve dayanışmasının gerekliliği ön plana çıktı. Güven, “Üreten Gömeç, halkı ile birlikte kazanacaktır. Bizler, bu kooperatifin başarısı için üzerimize düşeni yapacaktır. Herkesin katkısıyla güçlü bir işletme modeli oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

GELECEK İÇİN ÜMİT VERİCİ 

Ziyaretin sonunda, kooperatifin geleceği hakkında umut verici değerlendirmelerde bulunan Güven, “Kooperatifimizin daha fazla üretim yaparak yerel ekonomiye katkıda bulunması, istihdamı artırması ve halkımızın refah seviyesini yükseltmesi için desteklemeye devam edeceğiz” diye ekledi.

CHP Gömeç İlçe Teşkilatı, bu tür ziyaretlerin ve işbirliklerinin devam edeceğini belirterek, yerel kalkınma hedefleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceğini duyurdu. Başkan Özkan Güven, “Birlikte daha güçlü yarınlar inşa edeceğiz” dedi.




Kaynak: 22haber.com.tr




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI