Bugun...



CHP Samandağ İlçe Başkanı Nadir Kimyon'dan Kadın Cinayetlerine Sert Tepki - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samandağ İlçe Başkanı Nadir Kimyon, ülkede artarak devam eden kadın cinayetlerine ilişkin bir açıklama yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 16-10-2024 18:00

CHP Samandağ İlçe Başkanı Nadir Kimyon'dan Kadın Cinayetlerine Sert Tepki - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Rojin’in hunharca katledilmesini örnek gösteren Kimyon, “Kadın cinayetleri maalesef ülkemizde bitmek bilmiyor. Rojin’in hunharca katledilmesi, bu acı gerçeğin devam edeceğini bir kez daha gözler önüne serdi. AKP iktidarında İstanbul Sözleşmesi’nin feshedilmesiyle ne büyük bir hata yapıldığını hep birlikte yaşadık ve gördük” dedi.

Kadınların Eşit Hakları

Kimyon, Cumhuriyetin kadınların özgürleşmesi ve eşit haklara sahip olması için bir devrim niteliği taşıdığını belirterek, “Kadınların gerçek anlamda özgürlüğe kavuşabilmesi ancak güçlü bir parlamenter sistemle mümkündür. Bu doğrultuda atılacak her adım, daha adil ve güvenli bir toplumun inşasına katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Geçmiş Olsun

Öte yandan, Malatya’da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini ileten Kimyon, “Malatya’da meydana gelen depremden etkilenen tüm hemşehrilerimize ve milletimize geçmiş olsun. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, can kaybı olmamasını temenni ediyorum. Yanınızdayız ve her türlü desteğe hazırız” diye ekledi.




Kaynak: 22haber.com.tr




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI