Bugun...



CUMHURİYET OTOBÜSÜ BAŞAKŞEHİR GÜVERCİNTEPE'DE - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Otobüsü etkinliğinin başarılı bir şekilde gerçekleştiğini duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 16-10-2024 18:00

CUMHURİYET OTOBÜSÜ BAŞAKŞEHİR GÜVERCİNTEPE'DE  - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Güvercintepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen etkinlik, Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Cumhuriyet'i çocuklara sevgi, coşku ve mutlulukla hatırlatmak amacıyla düzenlendi.

Etkinliğe, CHP ilçe örgütü yönetim kurulu üyeleri de katılırken, Kayabaşı, “Cumhuriyetimizin ışığı altında komşularımızla birlikte eğlenceli bir gün yaşadık. Bu tür etkinlikler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın Cumhuriyet değerlerini öğrenmesi ve yaşatması açısından büyük önem taşıyor” ifadelerini kullandı.

Beyzade Kayabaşı, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve İBB Kültür olmak üzere, bu güzelliklerin ortaya çıkmasında katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza minnettarız. Cumhuriyetimizi kutlamak ve değerlerini yaşatmak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Otobüsü etkinliği, çocuklar için eğlenceli ve öğretici etkinliklerle dolu bir gün sunarak, katılımcılara Cumhuriyet'in önemini bir kez daha hatırlattı.  

Kayabaşı, “Cumhuriyet, bizler için sadece bir yönetim biçimi değil; aynı zamanda çağdaş, demokratik bir yaşamın da teminatıdır” diyerek, Cumhuriyet değerlerinin yaygınlaştırılması adına yapılan çalışmaların süreceğini vurguladı. 

Cumhuriyet Otobüsü Başakşehir’de Cumhuriyet’in ruhunu tüm katılımcılara dolu dolu hissettirdi.




Kaynak: 22haber.com.tr




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI