Bugun...



GELECEK PARTİSİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE BAŞKANI NEVZAT ALTITOK: "HEP BİRLİKTE, DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞMALIYIZ" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Gelecek Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Altıtok, Saadet Partisi ile gerçekleştirilen ortak grup toplantısında Genel Başkan Ahmet Davutoğlunun yaptığı açıklamaları destekledi. Altıtok, Davutoğlunun Türkiyenin ulusal güvenlik stratejileri ve savunma sanayi konusundaki eleştirilerini önemli bulduğunu ifade etti.

facebook-paylas
Tarih: 16-10-2024 15:50

GELECEK PARTİSİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE BAŞKANI NEVZAT ALTITOK:

MİLLİ BEKA VE KUTUPLAŞMA UYARISI
Altıtok, Davutoğlu'nun milli bekanın en büyük düşmanı olarak tanımladığı kutuplaşmanın, toplumun birliğini tehdit ettiğini belirtti. "Toplumsal dokunun güçlendirilmesi gerektiği" vurgusunu destekleyen Altıtok, bu tür bir birlikteliğin sağlanmasının Türkiye'nin geleceği için kritik öneme sahip olduğunu dile getirdi.
EKONOMİK SORUNLARA DİKKAT ÇEKİLDİ
Davutoğlu'nun ekonomik sorunlara dair yaptığı açıklamalara da değinen Altıtok, "Halkın cebine göz dikilmemesi gerektiğini" belirtti. Savunma sanayi bahanesiyle vatandaşların ekonomik yüklerinin artırılmasına karşı olduklarını ifade eden Altıtok, "Hükümetin ekonomik sorunları çözmek için milli ve manevi duyguları istismar etmemesi gerekiyor" dedi.
ANAYASA TARTIŞMALARINA ELEŞTİRİ
Altıtok, mevcut ekonomik sıkıntılarla birlikte anayasa tartışmalarının gündeme getirilmesini eleştirerek, "Öncelikle mevcut anayasaya riayet edilmeli, ardından eksiklikler tartışılmalıdır" şeklinde konuştu. Bu durumun, toplumda güvensizlik hissini artırdığını ve vatandaşların güvenliğini tehdit ettiğini vurguladı.
Gelecek Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Nevzat Altıtok, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamalarını destekleyerek, Türkiye'nin karşı karşıya olduğu sorunların çözümü için birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. "Hep birlikte, daha güçlü bir Türkiye için çalışmalıyız" diyerek sözlerini tamamladı.




Kaynak: 22haber.com.tr




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
HABER ARŞİVİ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI